Thursday, April 7, 2011

SMKDSE again!,. :)

















1 lagi memori jalan-jalan yang perlu di ingat. Ahaa. 060411 - Again kembali ke SMKDSE. Siapa sangka kalau sebelum ini akulah MC yang memanggil VIP untuk beri ucapan kepada kami asramawan, tapi kali ini akulah antara VIP itu yang memberi ucapan kepada mereka asramawan. Mereka yang terlibat - Syahmi Hafizuddin(ex-SMKDSE), Irsyad Mahat(ex-KISAS). Ahaa. Bangga? Sikit. Nervous? Banyak! Habis aku menggebang kat mereka semua. Padahal diri sendiri? Ok. Muhasabah diri. :)



First time kot dapat imbas balik kenangan secara total. Ingat lagi masa-masa di mana pekik-hamun main sepak takraw, waktu magrib/isyak yang tak sah kalau tak bising dulu, waktu light off yang nampak sangat keterpaksaannya untuk menutup lampu, prep dalam suasana yang MERIAH, waktu pagi yang dimulakan dengan suara SIR ??? Haha. Banyak lah juga pembaharuan yang ada. Ingat lagi kata Zahin, "Sir dah hapuskan tempat-tempat riot". Padan muka korang! :)


Actually, this is not what I want to share. Hmm. Entahlah. Tak tahu nak start macam mana..

MuhammadNorArifbinHatdran
Fikirlahsecarapositif
Abgdefahamperasaankamusekarang
AbgdetaktahunakjelaskanyangkitaSAMAsebenarnya
Kitabelajardisekolahyangsama,cikguyangsama
Sabarlahyer
Abgdeakancubatolongkamu,dalammasayangsamakamutolongAbgdeea?
Kamuseorangsahajayangbolehbetulkanbalikkeadaan
SeriouslyAbgdedahtaktahanlagikeadaanpura-puramacamini
TolongAbgdeok?
Jangansampaiketahapgiveupok?
Abgdekagumdengankamu,dalammasakamudahtaktahunakbuatapa,kamustillfikirkanibuayah
Buatlahsedayaupayakamu,Abgdeakancubabuatibuayahpunbanggadengankamu
Ibuayahsayangkitasemuaadik-beradiklah
:)

even ianya sekadar blog, tapi aku masih merasakan ini hal keluarga yang tak sesuai untuk dikongsi. Maaf and don't ask anything k? By d way, sebelum balik, terjumpa 'benda' ini. :)


2 comments:

Muhammad Farhan b.Hassan said...

ko tetap ngan bju melayu merah ko tu yerk..
hahahaha

Mu'izzuddin Hatdran said...

sbb ko xbgi aq bju mlyu free,. :)