Monday, April 18, 2011

HaB!s DaH!!!,. :)

Assalamualaikum w.b.t


*sigh. Hari ni baru sahaja habis interview PISMP. Best! Oh btw, Alhamdulillah. At least takda pun yg aku rasa killer2 segala ni. Hehe. Nak cerita? Seriously aku takda mood malam ni. Just a surface saje lah yerk. Cuma nak cakap, sungguh seronok aku menggebang tentang NKRA (Pendidikan). Berapa ramai je yg tau? Ahaa. Andai kata dapat nanti baru cerita panjang2 yerk. Kalaulah dapat~ Hehe.


Nametag 'show off''. Yg belakang tu saja men'capap'. :)

Sedikit cerita tentang semalam 170411. "Thanks cikgu. Sampai jugak cikgu ke Yong Peng untuk kali ke-2. Hehe. & memang bukan plan saya suruh datang rumah. Tapi parents saya. Ye lah, datang jauh2, takkan pergi benteng je kot. Hehe. Anyway, Jangan lupa betulkan lampu brek belakang yerk. Bahaya tu. Pesanan ikhlas dari Cik Midah. & lain kali kalau segan, bawaklah budak asrama ke, untuk teman kan. *eh! xpayah lah. :)


2 comments:

Herda_Husna said...

ustazah dtg sne..??

Mu'izzuddin Hatdran said...

a'ah,. sje jer,. akq npe deactivated fb??,.