Monday, April 18, 2011

PerKongSiaN BersAma,. :)

Assalamualaikum w.b.t

Ok. Saja untuk perkongsian bersama. Plus cuba untuk buang benda2 runsing ni! Ish! Penatlah fikir. Serious risau teramat sekarang ni! :( Ok lah~ Sapa yang tahu ada 1 'rahsia' yang menarik yang ada pada main website Yahoo!

Sungguh smooth bulatan aku. Haha.
Ok nampak kan bulatan sebesar umat tu kat 'tanda seru' tu? Pada mereka2 yang tak tahu, try lah click ye. Make sure speaker dalam keadaan ON. Kalau tak, sampai ke sudah tak tahu apa yang berlaku. :)

Apa yang terjadi : Ekau dongar lah sendiri. :) Btw, credit to : Angah :)

Google ada macam tu tak? :)


Google pun ada. Macam niee~~ :)

Google Sphere
Google Gravity
Google Pacman. Siap boleh main sekali!
Ni adalah beberapa contoh yang ada. Menurut kata FATIHAH NADIA *spe ntah die nie, just kenalan kat group MRSM 1MALAYSIA yang sugguh tak bersatu. Ahha. Fakta! Btw, try lah & yang aku warna kan, pada aku, ianya BEST! :)

Just taip je benda2 ni kat Google search :

Google Sphere
Google Gravity
Epic Google
Rainbow Google

Google Loco
Annoying Google
Google Pacman

Then, click I'm feeling Lucky. Kalau tekan Google Search, sampai ke sudah pun tak tahu apa yang berlaku. Just wait for a while. And, see! :) Ok. Sekian saja tutorial aku. *mcm niey pun kire tutorial ker?? :)

1 more thing, for those ex-MRSM's students. Nak baca komik tak? :)

I'M PROUD TO BE MONCHEHIAN! :)


4 comments:

Herda_Husna said...

hahaha. menarik2~ =))

Mu'izzuddin Hatdran said...

selamat bermain pacman,. :)

zaim mahfuz said...

oh yang saya tahu youtube ada game snake tau, mase youtube tengah loading video(bukan loading page tau)ada bulatan gitu kan korang tekan button kiri atau kanan kat keyboard korang mesti keluar game snake kan selamat mencuba
selamat mencuba.....(hal ini mungkin akan berlaku pabila internet anda lambat loading video)

Mu'izzuddin Hatdran said...

owh ea??,. try3!,. trimas,. :)