Sunday, May 1, 2011

TIPS | Dynamic View + SUKA! :)

Fuhh! Fuhh! Berhabuk dah blog ni. Haha. Sikit benda yang nak di kongsi selepas ditutorialkan oleh Azan Shukor. Gaya baru blogger yang lagi simple + santai + smart. Just tambahkan /view pada url blog. Itu kata beliau lah dan juga aku. Haha. Betul & 99.99% jadi. Lagi 0.01% tu untuk mereka yang mungkin tak dapat tengok disebabkan komputer 'hang' terus. Haha. Mana lah tau ada yang marah aku sebab kata "takda pun~!!" :) Kalau nak tengok contoh, tekan kat bawah. Promote blog sendiri. :) Ada 5 view tapi yang aku rasa paling smart 'mosaic'. Best kalau blog yang jenis banyak letak gambar2 ni kat post. By d way, thanks for d info. :)




Ok sikit tentang diri lah yerk? Haha. Aku rasa makin lama makin kusut aku jadinya. Dengan kusut nyer fikiran. Hmm. Selagi aku tak sambung belajar, selagi tu lah kot aku tak kan lari dari buat benda yang sama setiap hari. Means kerja makan tido jer hari2. Haha.

By the way, Alhamdulillah dah dapat Kolej Matrikulasi Melaka (KMM) + UNITEN + MMU + UTP + Kolej2 SWASTA. Ahaa. Dulu masa sebelum tarikh sepatutnya keluar result (28 April 2011), aku punyalah bijak pergi check kat SMS selepas dinasihati oleh RIDWAN MOKTAR. Haish! Pastu reply tu kata aku tak dapat. Wahaa~ aku rasa macam kecewa gilerr! Padahal aku dah tau result keluar 28 April. Tapi bila dah dapat, dah tak rasa pape. Sebab aku memang tak nak ke matriks!!! Harap2 lah dapat asasi aku tu. Result keluar 6 Mei 2011, tapi aku dah tak senang duduk dah ni. Plus dgn tak tahu status temuduga IPG aku tu yang entah bila. Hmm. Adalah jelah nanti. Tapi macam rasa nervous lah nak sambung belajar. Kan best kalau sekolah je sampai tua. Haha. *Kalau tak, punyalah maki2 kata bila lah nak habis sekolah ni. :)

Thanks juga kepada student KMM. Shaidatul Afzan. Beliau yang pernah aku cerita masa post2 yang dulu2. Haha. At least sampai sekarang still boleh berhubung dgn dia. Dia kata WAJIB amik BIO. Hmm. Fakta bercanggah ni. Mana 1 betul ni. Huhu. Tapi bila kata WAJIB amik BIO, owh TIDAK!!!!!!!! :)

KMM!!,. Here i 'come'!!,. :)

Owh 1 lagi terlupa! Thanks jugak kepada my junior Nurul Aqilah sebab banyak upload gambar 'beliau'. Haha. Suka SANGAT!! "Lain kali amik lah lagi banyak2 gambar dia, ea?" Ok muiz! :)

6 comments:

keyna kina said...

smart ! ak baru jea try at blog ak :)

Mu'izzuddin Hatdran said...

haha,. boleh thn r gak,. :)

diarikuiani said...

hahaha.. tu la dlu kte sngat x nak bio la pe la..kn dah kna balik hik2*evil laugh..hhehe

Mu'izzuddin Hatdran said...

ahha,. xd2,. aq akn pastikan aq xkn ad kne mngena lagi ngn BIOLOGY,. ckup2 lar dua thun tu,. hehe,.

.syamim. said...

kite same lah . ahahhah . borink seyh bio . haiyoo !

Mu'izzuddin Hatdran said...

bio nightmare,. haha,. :)