Friday, May 20, 2011

MUIZ : YeaH!!! :)

Assalamualaikum w.b.t

Habuk! Ahaa. Dah lama tak tulis pape. Actually tak tau nak cakap apa. Buat masa ni lagi prefer untuk cakap pasal diri sendiri je. Hee. Ok by the way, hari ni 200511. Esok dah 210511. Lusa dah 220511. The next day of day after tomorrow will be the day of admission at UiTM Kampus Puncak Alam. Seronok kan, muiz? Ahaa. Pelik! Seriously aku sebenarnya masih terumbang - ambing lagi ni. Dah lah tak dapat IPG. Agak kecewa lah kot. Hmm. Nak tak nak, survive jelah kuat2 kat asasi ea, muiz? Kan ni harapan kau dari sekolah menangah lagi. Tolak jauh2 rasa negatif. I'm still 18 ok? Banyak masa nak belajar lagi ni. Ingat ayah cakap apa, kalau orang boleh, takkan aku tak boleh. Apa yg nak takut sangat ni? Tinggal lagi, janganlah lupa diri ye muiz? Jangan main2. Jangan sia2kan usaha kau 11 tahun belajar penat2 kat sekolah. *Ok, sy sedang cakap sorang2 sebenarnya ni. :)



Anyway, habis dah musim 'cuti sekolah'. Lepas ni semua dah buat haluan masing2. Owho, semangat 'sekolah' aku sangat kuat. Haha. Untuk member2 semaktab xpecially member2 sekelas :

1. Ayie Rahman : UTM Jalan Semarak - Diploma in Quantitative Science.
2. Akmal Hazman : UM - Foundation in Physical Science.
3. Muhammad Khusairie : UiTM Melaka - Diploma in Accountacy.
4. Faiz Najmi : UM - Foundation in Physical Science.
5. Mu'izzuddin Hatdran(saya2!) : UiTM Puncak Alam - Foundation in Engineering.
6. Muhammad Faaiz bin Tutasting @ Rawi :
7. Fakhar Faisal : UiTM Puncak Alam - Foundation in Engineering.
8. Fahmi Halim : [Entah]
9. Hatib Muhammad : Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan - Science.
10. Syafiq Khalil : Kolej Matrikulasi Melaka - Science.
11. Ahmad Arif : UiTM Puncak Alam - Foundation in Science.
12. Rahim Ismail : UIAM - Foundation in Engineering & Computer Science.
13. Cesc Amirul : UiTM Puncak Alam - Foundation in Engineering.
14. Abdullah Fadil Sulaiman : UiTM Puncak Alam - Foundation in Science.
15. Amirul Rahman : Kolej Matrikulasi Melaka - Science.

16. Intan Hafidzah : [Entah]
17. Shima Ismaiskandar : [Aku tak tau nama formal diploma MASAK2 dia tu]
18. Sayyidah Nafisah : UiTM Puncak Alam - Foundation in Engineering.
19. Hanis Wardah : UiTM Melaka - Foundation in TESL.
20. Noriani Hamid : Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan - Science.
21. Zizie Shukri : UiTM Arau - Diploma in Quantitative Science.
22. Juliana Hani : Kolej Matrikulasi Pahang - Science.
23. Syeero Jaf : [Entah]
24. Raihan Peace : UiTM Puncak Alam - Foundation in Science.
25. Halimatun Saa'diah : Kolej Matrikulasi Pahang - Science.
26. Nurul Ain Mohd Taib : [Entah]
27. Nur Amalina : UiTM - Foundation in Law.
28. Mia Jaffri : UiTM Pulau Pinang - Diploma in Mechanical Engineering.
29. Nadzirah : UiTM Pahang - Diploma in Administration.
30. Syamim Bakri : Kolej Matrikulasi Melaka - Science.

Ok, good luck lah ea kat tempat masing2, kalau salah bagitau aku. Ramai kan yang satu tempat, muiz? Haha! :)

Penat dah! Baru semalam buat akaun kat Bank Islam. Jumpa lah member2 seketul dua dari SMKDSE & SMKAS yang masing2 atas urusan yang sama. Haha. Medical Checkup pun dah wat. Haa! I've new phone already. So rasa terus nak tukar nombor terus. Saje! Sebok nak tanya kenapa tukar nombor. Ahha. Lepas ni dah takde lagi dah problem stuck nak anta mesej lagi. Hehe. Bye SE W200i!! Here Nokia X2-00!!. Handphone termampu terbeli sendiri lepas penat lelah kat PLKN. :)

Belakang 'dia' smart. Sebab tu aku beli. Haha.


No comments: