Tuesday, June 14, 2011

BEST LahH!!!,. :)

Assalamualaikum w.b.t

Haha. Sangat tak sabar untuk tunggu weekend! Ok2, straight to the point, best sangat sebab Cikgu Herda datang PALAM hari ni + Kak Husna pun ada. Haha. First time kot jumpa dia. "Kak Husna seorang yang pemalu". Ahaa, tu statement yang dikeluarkan oleh Cikgu Herda ok. :) Sangat best jugak bila dapat jumpa balik hampir semua dak2 GMC dalam satu tempat-Kolej Rafflesia. Coz even GMC ramai kat sini, tapi sangat JARANG dapat terserempak even seorang. Balik-balik muka Fadhli Suhaimi yang sama Group P dengan aku. Sangat tension. Haha.

By the way, "cikgu thanks for coming. ( Big thanks to Kak Husna sekali. Hehe. ) Saya sebenarnya tadi terfikir nak beli 'hadiah' untuk 'dia' since cikgu dah nak balik maktab esok kan? Means macam nak say congratz jelah untuk Final SEM dia' yang HEBAT! tu. *Ok, sy yg xcited. Hehe. Tapi bila dah ramai-ramai + dengan gelak-gelak semua. Terus lupa dah. Hehe.

Sangat kelakar dengan reaksi Hasmila Nazri & Iesza Raihan bila dapat tau cikgu datang. Ahmad Arif lak, sangat excited bila kata, "ok Muiz, lagi 5 minit aku sampai". Tapi 30 minit++ baru sampai. Nur Zafirah pulak macam teruja tak percaya cikgu datang. Bila dah post kat Facebook, sangat ramai budak2 yang bukan PALAM, jealous. Bukti betapa ramai yang sangat sayang kat Cikgu Herda. Hehe. Dah macam bodek aku ni. Haha. :)



*Terfikir tak korang aku macam sangat banyak guna perkataan 'sangat'?? Haha. Entah sebab kenapa. :)


9 comments:

hasmila said...

aku terpikir kaw banyak gune perkataan sangat..
hahaha..weh,aku memg excited kott..
pas ni , kalau ustaz razi datang melawat, aku pengsan teros..hahahha

syashafie said...

puncak alam upenya :D

Herda_Husna said...

akak mg pemalu pon org nye~ HAHA
btw, its not true k -.-'

Mu"izzuddin Hatdran said...

Hasmila : ahha,. 'prihatin' sungguh ko,. haha,. gler ko ustaz razi nk dtg,. mmg klu aq pun trus speechless,. haha,. ko wat r request kat radio "pd ckgu2 GMC, sila dtg mlwt sy",. haha,.

Mu'izzuddin Hatdran said...

Syashafie : ahha,. nasib baik xd button 'like' macam FB,. :)

Mu'izzuddin Hatdran said...

kak Herda Husna : haha,. xp,. sy mmg nmpk akak seorang yg pemalu,. :)

chubby_910 said...

blum tecer umi n tecer emy dtg agi...hehehe
tersgt3 xcited...

: achap :) : said...

suke ayat 'sangat kelakar dengan reaksi Hasmila Nazri' . haha . ayat mcm muke mila da jadi incredible hulk . haha . . ayat sempoi . fun bro !

Mu'izzuddin Hatdran said...

achap :) : mulut HASMILA NAZRI mase tu melopong xprcaya dpn dy ialah ckgu sklh lame dlu,. haha,.