Sunday, June 12, 2011

KaL! KeDua PaSaL PALAM,. :)

Assalamualaikum w.b.t

Salam 1 UiTM. Haha. Skema. Ok jujur! Aku sebenarnya tak tahu nak update apa, tapi blog Hasmila Nazri buat aku terdorong untuk update gak. So kalau boring/menyampah/benci/malas/watever post kali ni, tujukan cursor anda ke button hujung kanan atas sekali & klik tanpa was-was. Haha. *Kalau tak paham tak tahu lah nak cakap apa. Sehabis sopan dah tu.

Btw, kenapa aku tak boleh bukak blog ni kat GOOGLE CHROME! Aku rasa bukan aku sorang je, tapi semua pengguna CHROME tak boleh bukak blog ni. Tension? Ya! Ok dah lupakan. :)


Dah tengok? Baru boleh tekan bawah. Haha. Demand! :)



So pejam-celik-pejam-celik dah 3 minggu kat sini. Dah nak masuk sebulan dah. Kalau dulu kelas pukul 8.30 pagi, pukul 6.00 dah gerak dari kolej. *Ok! Tipu. Kalau dulu dah macam main explorace menjajar mencari DKF mana, DKK, FF, FSK, Physics Lab, Pusat Asasi, semua, sekarang ni "kelas ganti kat mana?", "DK K1 FSK", tanpa perlu rasa takut even class start 5 minit lagi, "owh ok. :)" padahal lokasi sekarang kat FF3. *Untuk makluman bagi bukan student PALAM, jarak DK K1 FSK dengan FF3 sangat jauh. :) Kalau dulu dah macam tak cukup nafas naik tangga KECEMERLANGAN tu, sekarang ni... er? Sama je kot penatnya. Haha.

Kat sini sangat best. Tempat study sangat selesa. Infrastruktur sangat selesa. View yang sangat lawa. Lecturer yang dah cukup best. Member2 yang dah cukup fun. Aku rasa macam dah cukup perfect dah tempat ni. SERIOUS. Even tak siap lagi kampus ni. *Baru siap fasa 1 daripada 3 fasa.

View dari FF3. See. Hijau je semua. :)

Muka2 PI009P3. :)

1 perkara yang penting kat sini. Aku dah SUKA sangat kat sini. Sangat taknak sebenarnya keluar dari kampus ni. Tapi, sape tahu, maybe ni lah dia hari2 terakhir aku kat sini sebab aku dah janji aku akan keluar kalau dapat ****. Aku dah taknak fikir lagi atau aku akan sangat pressure. Who knows, i'll get better at there. Buat masa ni, i'm still Asasian @ UiTM Puncak Alam Campus. Esok katanya ada quiz math. Semangat2! :)

Puncak Alam. :)
Ok! Aku dah tak boleh teruskan or aku akan jadik sangat emosional. :)

Fakta : Dengan hanya makan ni hari ni ----->
Aku dah berjaya menjimatkan duit aku RM7 makan sarapan & lunch. Sangat bangga. Haha.







Oh, before that! Tahniah 'awak' dapat 'Penghormatan Pengetua' lagi untuk semester ni. PNG & TPNG 3.64, hebat2! :)


No comments: