Friday, July 15, 2011

Aq KaT rumaH,. PaHaM x??,. HahA,.

Assalamualaikum w.b.t.

First, abaikan tajuk entry yang sopan tu. Haha. Macam biasa, entry yang WAJIB dibuat setiap kali balik rumah. Sekarang dah cuti MidSem. Sekejap je kan? Tau-tau dah habis 1/4 study aku kat asasi. Rasa macam baru semalam daftar PALAM. *Bajet imbau kenangan lah sangat. Baik cakap baru semalam daftar tadika. Haha. So, sampai BP pukul 10.00mlm ++. Bapak boring duduk dalam bas 4 jam. Nasib baik en. laptop ada. Orang keliling pandang macam slack je. Haha. Lantak pi. Yang penting habis cerita, terus dah exit tol tangkak. :)

By d way, "Ingat ye muiz yang kamu hav a lot of work to do. Project Group CSC098, Presentation & Assignment CTU085, Homework BEL260, and buat lah revision sikit2 PHY094 & MAT093. Ha! Buat tutorial MAT093 yang tak siap2 tu. 'Rajin' sangat lah tu sampai tak siap2. Haha. Eh! Naik cuti ada test CSC098 & BEL260. So, belajar lah ye? Ha! Kalau cuti ni pun ada mastering, memang aku sekeh2 UiTM. Haha." *Tiba2 terasa nyesal lak tak bawak buku teks CHM092. Ni sebab buku teks PHY094 lah ni banyak makan ruang beg aku! Dah macam bawak balik batu dah aku rasa. :)

:)



*And lastly, Happy Birthday Hafidz a.k.a Awan Nano :)
(140711)


2 comments:

hasmila said...

weh, x paham..
aku kat rumah tu ape?hahahaha

Mu'izzuddin Hatdran said...

aku kat rumah tu mksudnya aku kat rumah,. paham dah sekarang??,. haha,.