Friday, July 1, 2011

MaKa Beg!TuLaH,.. :)

Assalamualaikum w.b.t

Bila mana GILA aku datang bajet takda assignment yang nak kena hantar, takda presentation yang nak kena siapkan, takda tutorial yang nak kena buat,  & test yang macam lamaaaaaa lagi. Haha. You're Beautiful. Done. Within 4 days only. Haha. Serious best. Saje tengok untuk hilang sekejap tension belajar. Haha. *Padahal tengok cerita tu macam nak apa. So credit to Ahmad Hakim bin Amir Hamzah for the drama. Serious best untuk drama yang ke-7 ni. Ranking dalam 8 out of 10. :)

Mesti tengok kalau tak pernah tengok. Haha.


Ok itu sahaja. Minggu depan dah test untuk kali pertama aku kat PALAM ni. Doakan ea? Oh, hari ni 010711. Bukan niat nak bukak cerita suatu masa dulu pada masa-masa sekolah-sekolah dulu. Haha. *Aku dah tak pernah fikir lagi tentang itu. Cuma nak bagitau bantuan kewangan Asasi KPT dah masuk!! Yey!! Makan kat Pendeta Cafe je lah aku lepas ni *cafe paling MEWAH kat PALAM. Haha. Tapi memang aku plan nak sekali makan chop kat situ sepanjang setahun ni. :)

Eh! Aku sama kelab dengan SUKARELAWATI HASMILA NAZRI yang bermurah hati letak post pasal aku tu. Oh! Dia kata dia homesick nak balik, alaa kesian,.. Haha.

So, that's all. :)

2 comments:

: achap :) : said...

. haha . kesian pada hasmila nazri .
seronok laa ade cte nak tngok . sume episd in 4days . memg best !

Mu'izzuddin Hatdran said...

haha,. ngade2 je dy tu,. *pdn muke ko mila,. :)