Tuesday, July 12, 2011

[No Title]

Assalamualaikum w.b.t

[Pada kalian semua, first of all ignore kan ea entry ni. Sebab entry ni sangat pentingkan diri sendiri. *Means pasal saya, ok? :)]

Entah nape lah. aku rasa aku takde problem peribadi yang sangat membebankan, or assignment yang sangat memenatkan, or papelah. Tapi seriously malam ni aku rasa sangat rindu kat Kak Raihana. *Ok, kak rai pun ignorekan je ea merepek2 sy mlm ni. :)

"Akak, tak tahulah nape. Dulu kalau saya ada problem, akak lah antara orang pertama yang akan saya terfikir untuk telefon, 'mengadu', & akak lah gak yang bagi macam2 nasihat. Masa saya 'down' dengan study masa SPM dulu, akak lah jugak yang bagi nasihat. Result SPM akak, sepanjang tahun sy jadikan motivasi bila terasa tension/malas study. Bila baca post2 akak pasal PALAM dalam blog, dari dulu lagi saya rasa boleh2 nak masuk PALAM jugak. Even note akak untuk PMR 2008 saya, sehingga ke Asasi Kejuruteraan 2011 saya 'guna'. Hingga sekarang, akak tetap antara orang2 yang saya nak buktikan yang saya boleh. Ya, saya dah 18 tahun. Dah boleh fikir dah pasal diri sendiri. Mane baik, mane buruk. Tapi hingga hari ni, saya rasa perlu lagi 'semangat' dari akak. So, thanks ye kak coz 'mendorong' saya hingga saya ada kat tahap ni & ada satu tempat dengan akak kat PALAM. Rindu kot kat gila2 + gurau2 akak dulu. Hehe~ Doakan saya berjaya k?~ Saya pun doakan akak berjaya~ + bahagia dengan Abang Naim. Pada saya, akak tetap akak saya sampai bila2." :)

*Rasa macam nak jumpa je akak sekarang, tapi tak tahu nak cakap apa. Lagipun sekarang dah jarang gilerrr teserempak dengan akak. Haish! :)

Esok test CHEMISTRY & MATHEMATICS. :)


Tengok ni. :) Kak Raihana.



2 comments:

nona said...

terharunyaaaaaaaaa :') take careee!!

Mu'izzuddin Hatdran said...

akak!!!,. ok, tetibe terasa segan lak,. :)