Monday, October 31, 2011

TRIP | Pahang. :)

Assalamualaikum w.b.t

311011. Dah sehari lepas balik dari trip turun-naik-turun-naik bot, keluar-masuk hutan ke Taman Negara, Pahang. Ikut rombongan budak-budak sekolah lama lepasan PMR. Thankz kepada sir sebab ajak. Kalau tak, memang aku sebulan cuti, 'benam' kepala kat rumah jelahh. Haha. Niat nak release-kan stress. Tapi rasanya macam tak se-release yang diharapkan je. Haha. Dah lahh takda kawan, dengan suasana yang sangat2 lahh rimas. Especially for the accommodation. Sangat2 lahh terrible. Aku boleh terasa macam masa perkhemahan PLKN dulu. Untung aktiviti yang ada agak best + ada jugak Kak Rai. :) Saja cakap tak pergi. Nak buat kejutan. *Kejutan lahh sangat. Haha. Malas sembang, sikit-sikit semasa kat sana. :)




Oh ye! Aku sangat2 teruja bila bas yang bawak kitorang tu lalu segamat sampailahh nampak signboard GEMAS. Tuhan je yang tahu betapa excitednya aku. "pergi Pahang lalu N9 ke??", "eh, 40 km je lagi!". Pastu terus down bila sampai satu simpang tu, belok ke Muadzam Shah. "Owh, okay. =.='". Nampak Gemas je dah excited semacam. Hanya sebab kalau ikutkan tak sampai sejam je lagi dah nak lalu maktab. Sekolah tepi jalan. Rasa nak turun je dah masa tu. Haha. Bohonglahh en sampai gitu sekali. :)




Ni sedara Shima. Shima SANGAT sayang sedara dia ni. :)
Kak Rai menyumpit. :)
Setelah di zoom-in. Haha. :)
Entry yang pasal benda yang sama dengan ni. Tekan samaaa~ :)

*Cari gaduh dengan orang yang aku sayang, bermakna cari gaduh dengan aku! Tak payah nak rasa diri dah besar lahh. Umur baru berapa, perangai dah macam apa. Weii sayang r mak bapak kau dapat anak macam kau taw tak! ALLAH TU MAHA ADIL. Kau pandai, kau ada pengaruh yang besar, dah boleh dah nak maki orang? Memang mentah2 aku doakan kau tak berjaya dalam hidup. Maafkan?? Bukan aku, tapi dengan dia.


6 comments:

nona said...

HAHAHAHAH comel.

Mu'izzuddin Hatdran said...

haha,. betul2,. :)

Zie Shukri said...

eh tak gayat ke weyh jln kat titi tu?? :O

Mu'izzuddin Hatdran said...

Zie Shukri : Aku takdelahh gayat ngan tinggi ni. Tp bila lama2 jalan sebab jmbtan tu 500 meter, terasa pening2 gak r,. sebab dy brgoyang2 en,.

hasmila said...

sedara shima -__________-

Mu'izzuddin Hatdran said...

hasmila : shima sndiri yg mngaku,. :)