Monday, October 24, 2011

HaisH,.

Assalamualaikum w.b.t


Sumber dari Facebook orang. Dot kuning ni tak bergerak pun, tapi kalau ianya nampak seakan2 bergerak, mungkin STRESS. So, berehatlahh~ :)

Hmm, stresskah aku? Entahlahh.

Lambat lagilahh nak tunggu balik PALAM. At least, aku akan busykan otak aku dengan member, study, buku, kelas. Kalau kat rumah ni,... Betul kot ibu kata aku selalu terperap kat rumah, life yang sama je setiap hari, tu macam tension. Tak bergerak otak aku cuti ni. Nak keluar jalan2, tapi malas. Haish,.

Lagi mengharap kalau dapat balik maktab. :)

No comments: