Friday, November 11, 2011

BLABLA | The FaceBlog.

Assalamualaikum w.b.t


111111. Just satu entry yang ringkas. Sempena tarikh semmartt ni, aku nak rasmikan penyertaan aku kat THE FACEBLOG nihh. Sila tepuk~ Sila tepuk~ Haha. Macam best. So join jelahh kann. Bukan kena bayar yuran pengahlian RM10 sepenggal sepanjang 6 semester punn, ye dak? Okay, usha2 The Faceblog nihh, 'diorang' wujudkan The Faceblog nihh atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia dan dunia amnya. *Cita-cita mereka sangat tinggi okay~ Hehe.

So pada viewer2 semua yang belum join, cerr korang join. Okay sekian. :)





3 comments:

radzi said...

hahaha aku selalu kot amek tutorial kat situi..tapi tak sampai la TAHAP NAK SIGN IN KAN..hahah

widiea azira said...

mcm best,,,nk join ah..

Mu'izzuddin Hatdran said...

radzi : capaikan lahh cita2 owner tu,. haha,.

widiea azira : haha,. bagus2,. :)