Thursday, November 3, 2011

TAG | Di Tag Lagi & Lagi.

Assalamualaikum w.b.t

Perasan-tak-perasan sejak2 akhir ni 'rajin' pulak aku kena tag. Haha. Tapi aku suka je sebab jawab2 ni rasa diri macam artis. *Dush! Dush! :P

Okay kali ni di tag oleh sibudakberkacamata. :)


Okay, ayuh mulainn. Memandangkan tak sampai seminggu yang lepas kena tag, so pasal diri sendiri tak berapa nak update lahh ye. Hehe. 

RULES OF THIS GAME!!!
  • Post this rules!
  • Write eleven things about yourself!
  • Answer the question that the tagger have set for you!
  • Create eleven new question for the people you have tagged to answer
  • Choose eleven blogger to be tagged and link then on the post
  • NO TAG BACK!

11 things about me.
  • Sayalahh Mu'izzuddin Hatdran! Haha.
  • Student UiTM Kampus Puncak Alam @ PALAM. Asasian 11/12.
  • Tak ramai yang tahu birthday saya ialah 7 Syaaban setiap tahun hijrah. Sampai sekarang, tak pernah seorang pun yang ingat & wish. *Okay, mood sedih. :(
  • Paling tak best menunggu orang. Tolonglahh be punctual! Oh kalau saya yang lambat lain cerita. :)
  • Suka Chemistry! Tak suka Biology!
  • Dari dulu sampai sekarang satu2 makanan yang aku agak tak boleh terima ialah segala jenis laksa.
  • Bila suka lagu, saya akan dengar sampai dah rasa muak nak dengar lagi.
  • Pernah buat moviethon download & habiskan semua siri Harry Potter dalam 2 hari. :D
  • Pantang wehh tengok MELAYU-ISLAM memalukan bangsa & agama sendiri!
  • Saya ada FB, Twitter, MySpace, Skype. Add lahh~ Add lahh~ Haha.
  • *Ok last! Fuh! Saya nak sangat jadi Islam yang menganut Islam secara keseluruhan. Nak sangat dalam semua benda yang saya buat, saya akan ingat agama, ingat keluarga. InsyaAllah. Amiin~
*Jujurnya saya copy paste. :)

11 soalan dari sibudakberkacamata.

1. Prasaan korg kne tag? haha..
Like I've told before. Rasa diri ni macam artis. *Bapak perasan kaw muiz. :)

2. Impian 10 thn akan dtg?
Means pada usia 28 tahun nanti. Err~ Dah kerja, dah boleh survive diri sendiri, dah ada kereta sendiri, dah kahwin. :)

3. Perkare paling sedih?
Kamera pernah hilang masa Form 4 dulu! Ok, taknak explain nanti nangis. Hehe.

4. Adiah pling brmkne yg pernah dpt?
Laptop kot dari parents. Sebab sampai sekarang, bosan, gembira, takut, tension, ketawa, semua dengan laptop. Haha. Pelik.

5. Kelemahan korg? x kesah dr aspek ape pun..
Jap loading .................. Aspek kerajinan mungkin. Lagi2 bab study. Siap boleh fikir dua kali nak study ke tak nak. Haha.

6. Tarikh yg bermakne slen bday korg.
16 Mei 2010. *Bukan sebab Hari Guru yerr~ Haha.

7. Da prnh pegi menunaikan umrah @ haji? perasaan korg..
Belum. Tapi bila tengok kat TV, nak sangat pergi pada usia muda. Amiin~~ *Honeymoon pergi buat umrah pun bolehh. :)

8. Skrg tgh single @ couple?
Err, saya yakin, saya pilih A! Haha.

9. Brp bijik fon korg ade?
Satu je. Tak mampu nak beli 8/9 bijik. :)

10. Bende yg paling korg benci..
Alaa, bende ea? Entah. Entah.

11. Pencapaian korg stakat ni.. ?
Habiskan SEM 1 dalam asasi dengan jayanya. Alhamdulillah~~ :)

Ok itu sahaja. Nak buat macam syarfa' lahh. Sebab tak tahu nak tag siapa & soalan apa yang nak bagi. Thanks. :)


No comments: