Sunday, November 13, 2011

SEGMEN | Aku Suka Menaip.

Assalamualaikum w.b.t

141111. Okay fine, segmen ketiga aku join untuk hari ni je. Haha. Segmen ni pulak dari owner yang bernama Nabila Medan. Okay, dalam banyak2 segmen yang aku join, nama segmen ni lahh antara yang tertarik untuk orang meng-join. Haha. *Beliau kata taip je apa2. :) Tarikh tutup tak lama lagi. 17 Nov 2011. Nak join? Cepat2! Tekan banner di atas ye? Trimass~

Excited nak tag mereka :



9 comments:

yui92 said...

terima kasih sbb sudi follow.. follow balik 113th



rajin2 la singgah blog merepek aku tu.. hehehe

Eena Arrina said...

ouch..dak uitm puncak alam.. :) heiii.hihi.btw,folow disini ...thanks for folow ena..keep update with my entry utk dpt hadiah k. :P tggu entry yg berkaitan utk new folower :)

Nabila Medan said...

Salam.
thank(s) coz sudi join segmen ni :)
tarikh tamat telah ditukar n list yg join suda dikeluarkan.

p/s : bw sama-sama oke ?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/senarai-yg-join-segmen-aku-suka-menaip.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

[fArAh aLiAs] said...

hey hey!! farah datang melawat dari segmen nabila!!! ^_^

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/blog-post.html

nice blog u have :)

wani mohd said...

datang singgah dari segmen sama..dah follow awk balik yer...

AtiEy eYkuu said...

hye..singgah cne sempena segmen cik nabila..jemputla singgah kat blog kite ye.. ;) btw..done follow u.. :)

nita said...

saye dah follow .
saye dah like .
Bw same2 jom ?

dari segmen yg same..

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com

M@M@ SH@RIDZ said...

menjengah dari blog nabila
salam blogwalking....

http://memoriessharidz.blogspot.com