Friday, November 4, 2011

BLABLA | Semester Result. :)

Assalamualaikum w.b.t




041111. Tarikh yang paling sedia maklum untuk semua student UiTM seluruh Malaysia. Haha. Dapat dah result hari ni. Speechless aku dibuatnya sebab aku sendiri tak sangka. Aku tahu tahap mana aku belajar, tahap mana 'penerimaan' aku kat soalan2 final. Hehe. Tapi result aku? Alhamdulillah syukur, Dean List. Again, aku rasa kann sangat sikit usaha aku, tapi sangat banyak dari orang2 yang selama ni bagi harapan, doakann kejayaan aku, especially kamu, ibu. :)

Congratz untuk korang2 yang gempak2, untuk yang kurang, kita ada SEM depan lahh. Keep it up okay? Especially PI009P3 & ex-GMC. :)

Semester depan, aku nak lebih usaha lagi. Ingat target muiz, UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA. :)

Kak Raihana, saya dah dapatkan Dean List bagi pihak akak. Mekaseh ye kak untuk semua. Dari segi semangat, akak paling banyak bagi. Dari kecik, sampailahh dah 'besar' nihh. Hehe. Betul~ Akak pun saya doakan berjaya untuk TESL, dunia akhirat. Sampai ke Syurga. Wahaha~ Akak akan jadi teacher ke, physiotherapist ke, saya akan sokong jugak akak. Tinggal lagi akak tabah, kuat semangat je untuk semua yang akak buat ea. :)

Diana, abg muiz dah berjaya kalahkan pointer SEM Diana. Agak boleh mintak belanja tak? Hehe. Lama kann dah tak contact? Abg muiz tak tahu nak buat macam mana. Hmm. Takpalahh~ :)

*Excited dapat result SEM masa kat maktab dulu lagi terasa daripada yang ni kot. Sebab dah lahh agak2 je keluar bila, pastu asyik tengok luar rumah je. Takut2 posmen datang. Bila datang je, gelabah semacam. Rupa-rupanya surat bank lahh, surat orang kahwin lahh, surat katalog lahh. Haha. Pastu bila dah dapat, tak tentu hala tangan nak bukak sampul surat tu. Hehe. Rindu masa2 tu. Tapi sekarang, masukkan je No. ID dengan password. Senang~~ Tapi tu punn still mengigil tahap tak ingat jugak. Tak tentu arah mouse dibuatnya. Haha.

Sebelah UiTM, sebelah MRSM. :)

*Sebut 4 rata lagi cool rasanya dari 4 flat. Hehe.

5 comments:

MRS YOU KNOW WHO said...

congrats! :)

Zie Shukri said...

whoaaaa. tahniah weyhh!! :)

Mu'izzuddin Hatdran said...

MRS YOU KNOW HWO : kawan mila voldemort,. haha,. mekaseh2,. :)

zie shukri : kaw dekan gak ea??,. hebat2!,. :)

radzi said...

hahha untungkan aku dah masuk da pun UTM..kihkihkih

Mu'izzuddin Hatdran said...

haha,. siot je kaw,. untunglahh dpt UTM,. :)