Saturday, November 26, 2011

TRIP | KL again! :)

Assalamualaikum w.b.t

261111. Seriously blog nihh dah start di'anak-tiri'kan oleh aku. Haha. Bila start SEM, terasa hilang balik minat blogging. Plus dah start sebuk dengan lecture, tutor, homework, program KM lagi. Haih~ Okay taknak membebel. Terasa excited untuk buat entry nihh. Haha. Nak jugak menaip even mata, kaki, badan semua dah taknak bagi kerjasama untuk bertahan lagi. Thankz a lot untuk hari nihh pada cikgu Herda, ex-GMC + 1 (Fahrur, Fadil, Iesza + Fatin) :) Satu hari nihh penuh dengan pusing-pusing TS, pusing-pusing Lowyat. Target nak beli baju, multiple port USB, cleaner kit. Last2 satu apa punn aku tak beli. Haha. Takpelahh kot sebab dapat tengok The Twilight Saga - Breaking dawn. Lets jump to the conclusion lahh ye. Agak boring pada aku. *Peminat tegar Twilight, sila pukul sekarang. Haha.Tapi maybe sebab tu part 1 kann. Cerita punn tergantung. Part 2 nanti mesti best. Bella jadi vampire dahh + anak punn vampire. Haha. 



By the way, Salam Ma'al Hijrah 1433H pada semua umat Islam. Semoga tahun baru nihh kita dapat tingkatkan segala jenis ibadah kita ye. Tahun nihh mesti jadi lebih baik dari tahun lepas. Amiin~ :)

Biar gambar menceritakan semuanya. :)


Ni takda motif. :)
Yang ni punn takda motif. :)

*Nak masuk theme park TS!!! T_T

6 comments:

hasmila said...

wahhh muiz . wuhhhh

Mu'izzuddin Hatdran said...

apa wahhh2??,. hahaha,.

Zie Shukri said...

cite la betol betol!! aku tak paham gamba. HAHAHA LOL

Mu'izzuddin Hatdran said...

ahhaha,. siotnya zizie,. tgok jelahh gmbr tu,. :)

Muhammad Farhan b.Hassan said...

bajet hensem la tu

Mu'izzuddin Hatdran said...

=="