Wednesday, February 1, 2012

BLABLA | Noche De Amor & I'm Officially 19!

Assalamualaikum w.b.t

010212. Pejam-celik-pejam-celik dahh masuk bulan 2. Bulan depan dah final exam, lepastu jadi 'penganggur' sekejap. Hehe. Banyak benda nak cerita, macam-macam dah berlaku especially for this week. Ada yang suka, duka, rimas, tension, segala. Taknak cerita yang negative feeling nihh in details. Masalah semua nihh takyah fikir sangat, just tolak tepi je, ye dakk? :) 2 event besar untuk minggu nihh punn dah cukup buat aku rasa minggu ni minggu palinglaahh excitingnya.

290112. Annual Grand Dinner (Asasi UiTM) : Noche De Amor, Night of Love.
Aku suka dengan tema ELEGANT OASIS ( biru, hitam, putih ) nihh. Seriously i meant it. :) Banyak cerita disebalik benda nihh bila mana mula-mula tu nak pergi, then bila groupmate sendiri tak ramai pergi, terus hilang semangat balik nak pergi. Pujuk, rayu, semua lepas tu barulahh ada 10 orang yang pergi. Tu punn bila kata dinner kita combine dengan Asasi Sains. =.=' Haha. Motifkann. Alasan sebab asasi Sains ramai perempuan. Hahaha. "Aku terkecuali." :) Then, pada hari kejadian, SMA kata kumpul pukul 3 kat padang kawad. So kami2 yang 'patuh' ni punn gerak lahh pukul 3 terus naik bas, sampai SACC, terus pergi PASSA terlebih dahulu. Owhh! Fakta : Tie yang aku pakai pada malam tu ialah tie yang aku beli tak sampai 3-4 jam yang lalu. Hahaha. Kat PASSA, karaoke, jalan2, keluar-masuk-keluar-masuk tandas =.=', makan Big Apple si Hakim belanja, pastu baru gerak balik SACC untuk berdandan. Hee~ "Gila kaw takkan dari pukul 3 petang dahh pakai dress up untuk malam nanti." :) Overall, makanan terbaekk! Program punn okay, persembahan punn bolehlahh. Nak kata yang lagha tu punn for surelahh ada. Ish3. :) The rest, tengok gambar jelahh ea. :)


310112. Happy Birthday Mu'izzuddin Hatdran!
Yeah! Hari yang dimana ialah milik aku sorang2. Haha. Suka-suka je. :) Tapi seriously nilahh KALI PERTAMA aku rasa celebration birthday aku yang paling bermakna. Penuh dengan banyak kenangan even still ada kelas. Boleh tiba-tiba ada kelas ganti waktu malam? Haish~ Paling banyak berjasa, for sure P3 yang 'bekerjasama' dalam prank & surprise party. Aku dahh agak sebenarnya yang prank tu memang akan ada. Tapi seriously aku tak sangka yang prank tu bukan 'cikai2' sampaikan seluar track aku belah dalam tak boleh hilang warna serbuk kunyit. Terbaek lahh. For those yang pakai putih, padan muka korang. Haha. Part party pulakk memang aku betul2 tak sangka. Bila mana Sufi cakap lepas nihh pergi R5, aku ingatkan main2. Or mungkin prank kedua kat luar ke. *Owhh tidak! Jalan sorang2 ke R5, then nampak hampir semua tengah prepare bagai. Seriously terharu wehh! Okay, thankz guy especially pada 'penggerak' utama, Hakim, Sufi, Farahin. :) The rest, tengok gambar jelahh ea. :)
Aku berbaju hijau. Aku tak faham napa che wan punn kena sekali. Hahaha.

video

*Memang fesyen sekarang tengok video, kepala senget ke kiri. :)


*310112 seriously aku SUPER-DUPER happy atas banyak sebab but the same time aku SANGAT TERKILAN atas satu sebab. Perit. Tapi aku nasib baik tak rasa sangat atas sebab still ramai lagi member2 aku yang ada untuk bergelak sama-sama, psiko, kejar-kejar, perang kek, semua. Biarlahh. Bila ingatkan masalah orang yang sangat 'hampir' dengan aku, aku rasa perlunya untuk aku fikir matang. Tapi jauh harapan aku, 'itu' tak berlaku.

Diana, abg Muiz doakan Diana berjaya apa yang Diana nak. Dunia dan akhirat.


6 comments:

hasmila said...

untunglahh befday disurprisekan party.
haha ok bye

Mu'izzuddin Hatdran said...

ayat ap lahh seyhh ko guna nihh,. hahaha,. :)

Fatihah Malik said...

terharu kan kau baca entry aku? hahaha~ btw, happy gila birthday kau kena prank macam tu~ seronok kott~

Mu'izzuddin Hatdran said...

hahaha,. kitorang part2 mcm nihh memang suka,. aq yg pasrah je kena pastu hbis rumah aq brbau,. nsib baik housemate aq tak bising,. tggu tym diorg,. aq balas habis2san,. haha,.

Anisa_Chae said...

hi!! saya pun ex-palam group P2 n sekarang nak masuk upm!! hehe

Anisa_Chae said...

hi! saya pun ex-palam group P2 n sekarang nak masuk upm hehe :D just came across ur blog sbb nak tau pasal minggu perkasa putra :D