Sunday, February 12, 2012

TRIP | Cameron Highlands. :)

Assalamualaikum w.b.t

120212. *Tetiba rasa tarikh ni lawa gila. Haha. Okay first i thought it's not too necessary to tell about my trip to Cameron Highlands. The reason is ENTAH. Hahaha. Malas ada nak update, bagai. Tapi bila fikir-fikir balik, "Benda nihh perlu diletak di blog. Huh!". *Muka yakin. Nothing much to say, just words BEST, HAPPY, TIRED, blabla to describe about this trip. Inilahh first time, inilah juga kali terakhir rasanya jalan-jalan 1 group. Okay tak nak cakap banyak. Ini bukti-buktinya. *Bajet ada orang kesah. :D


Oh ye, alang-kepalang buat post pasal kawan, mehh aku nak cakap sikit nihh. Hahaha. Okay let's think about it. Guys, kita dah 19 tahun. Bukan masih sekolah rendah, sekolah menengah yang still berfikiran untuk bergaduh, merajuk, tak bertegur sapa, benci, bagai. Peliklahh bila dah meningkat usia, fikiran kita masih meletakkan BERGADUH, BERPERANG MULUT, MENGANJING ialah langkah terbaik. Entahlahh, kalau korang fikir aku tak tahu apa-apa, okay fine. Tapi entahlahh. Aku tak kata aku dah cukup matang untuk cakap macam ini. Kalau rasa marah dengan tindakan orang, nak persoalkan tindakan orang, it's better just keep it. Tak perlu mulakan. This is my opinion. So it's up to you guys. Lagi tak lebih 2 bulan je kita sama-sama sebagai student Asasi.





No comments: